Yksilölliset kuulon­­suojaimet

Kattava valikoima yksilöitäviä Elacin-kuulonsuojaimia eri käyttötarkoituksiin ja melutasoihin. Kaikki yksilölliset kuulonsuojaimet valitaan ja valmistetaan tarkasti käyttäjän tarpeiden mukaan.

Tervetuloa palveltavaksi Jyväskylään! 

Miksi yksilölliset kuulonsuojaimet?

Yksilölliset kuulonsuojaimet suojaavat kuuloasi tarkemmin

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat tehty tarkasti käyttäjän korvasta otettavan mallin mukaan, joten kuulonsuojaimien istuvuus ja käyttömukavuus on ylivertaista.

Yksilöllisen kuulonsuojaimen käyttö on perusteltua, mikäli tarvitset suojausta toistuvasti ja haluat olla varma siitä, että suojain tuntuu mukavalta pitemmänkin ajanjakson – tai haluat vain varmistua, että kuulosi on varmasti suojattuna.

Altistut harrastuksessasi tai työssäsi jatkuvalle melulle

Esimerkiksi moottoripyöräillessä tuulikohina nousee korvan ja kypärän välissä hyvin nopeasti kuulolle vaaralliselle tasolle. Jopa 15 min. ajaminen 100 km/h nopeudella on kuulolle vaarallista.

Myös monet muut harrastukset ja työt altistavat meitä haitalliselle melulle huomaamattamme – nämä tilanteen on hyvä tunnistaa ja ehkäistä oikeanlaisilla kuulonsuojaimilla.

Yrityksille ja ryhmille mallinotto helposti ilman käyntiä liikkeessä

Tulen ottamaan mallit kuulonsuojaimia varten paikan päälle*, kun kuulonsuojaimia tilataan yli 10 henkilölle.

Näin yksilölliset kuulonsuojaimet saadaan kätevästi koko yrityksen henkilökunnalle tai esimerkiksi harrastajaryhmälle kerralla, ilman että jokaisen tarvitsisi varata erikseen aikaa liikkeeseeni.

* Maksimissaan 100 km säteellä Jyväskylästä.

Pyydä tarjous kuulon­suojaimista

Yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan käyttäjän korvasta otetun mallin perusteella – soita tai lähetä viesti, niin katsotaan sinulle sopivin kuulonsuojain!

Kysy lisää soittamalla 014 621 391

Lähetä tarjouspyyntö tästä

Voit myös pyytää tarjouksen tai tiedustella itellesi sopivaa mallia myös alla olevalla lomakkeella.